Activiteiten - bezig blijven

Ouder worden hoeft niet te betekenen dat u minder onderneemt dan vroeger. Integendeel. Juist als u uw tijd zelf kunt indelen, kunt u actiever zijn dan ooit. HilverZorg helpt u op allerlei manieren om creatief en actief te blijven. Met gezellige activiteiten en goede begeleiding, door professionals en vrijwilligers.

Bekijk de meestgestelde vragen over Activiteiten

Kan ik ook meedoen als ik zelfstandig woon?

Ja, ook als u zelfstandig woont kunt u meedoen aan verschillende activiteiten. Informeer bij het woondienstencentrum bij u in de buurt voor actvititeiten in uw wijk.

Hoe kan ik mij aanmelden voor een activiteit?

Het is niet noodzakelijk om u voor elke activiteit aan te melden. Loop gerust bij het woondienstencentrum in de buurt langs en vraag naar de mogelijkheden.

Wat kosten de activiteiten?

Bij u in de buurt

Door mensen te ontmoeten en bezig te blijven, blijft het leven leuk. Iedere dag opnieuw. Daarom organiseert HilverZorg vrijwel dagelijks gezellige en nuttige activiteiten. Dat kan een uitstapje of een excursie zijn, maar ook een cursus bloemschikken of schilderen, een spelletjesochtend, een interessante lezing of een mooi concert. Woont u zelfstandig en is het vervoer naar het woondienstencentrum een hindernis, dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice. 

"Leuke activiteiten en uitjes kleuren mijn dag"
Meneer Bos
82 jaar

Onze woondienstencentra

De woondienstencentra kunt u iedere dag binnenlopen en hebben allemaal een plek waar ontmoeten en dagzorg mogelijk is. U krijgt er advies en informatie van deskundigen en u komt er andere buurtbewoners tegen. In de meeste woondienstencentra van HilverZorg is een grand café. Fijn voor een kopje koffie of thee, maar ook gewoon een gezellige ontmoetingsplek.

Wilt u meer weten over de activiteiten van HilverZorg?

Wilt u informatie over dagbesteding? Of wilt u weten welke activiteiten er deze week bij u in de buurt worden georganiseerd? Bel gerust met onze medewerkers welzijn. Zij beantwoorden graag uw vragen.

Carolus: Marlous Witteveen - 035-7608 001
Lopes Dias: Daisy van Cleef - 06-2741 4845
St Joseph: Daisy van Cleef - 06-2741 4845
De Egelantier: Gabie van der Klein - 035- 7609 403
Nieuw Kerkelanden: Marie-José Bruins - 035-7608 621
Zonnehoeve: Margot de Waard - 035-7608 964 / 035-7608 260