Of u nu in een van de zorg- of verpleegappartementen woont of in een aanleunwoning, in De Egelantier kunt u rekenen op de aandacht en betrokkenheid van professionele zorgmedewerkers. U bent van harte welkom om eens binnen te lopen. Bekijk nu alvast de video voor een eerste indruk.

Alles onder één dak

In De Egelantier vindt u onder meer een kinderdagverblijf, een huisartsenpraktijk, een kapper, een apotheek, een fysiotherapeut en pedicure. Tevens komt er een hoorspecialist en opticien aan huis en is er regelmatig een bloemen-, schoenen- of kledingverkoop. Ook is er een stilteruimte en worden er diverse vieringen en bezinningsbijeenkomsten georganiseerd. Verder bent u altijd welkom in Brasserie Parijs voor een hapje, drankje of heerlijke lunch.

"Ik word met liefde en aandacht verzorgd"
Mevrouw Bakker
88 jaar

Gezellig wonen

Ontmoeten en gezelligheid staan centraal in De Egelantier. Als bewoner van De Egelantier kunt u meedoen aan allerlei activiteiten in uw woondienstencentrum. Bloemschikken, schilderen of spelletjes bijvoorbeeld. Ook wordt er regelmatig een bingoavond georganiseerd of komen er artiesten optreden. Onze buurtsportcoach organiseert allerlei beweegactiviteiten. Zo kunt u gaan wandelen, zwemmen en is er een duofiets beschikbaar. In de sfeervolle Brasserie Parijs kunt u gezellig iets drinken, maar u kunt er ook elke dag dineren. Omdat de meeste activiteiten óók toegankelijk zijn voor bewoners van de buurt, is de kans groot dat u elke dag nieuwe mensen ontmoet.

Faciliteiten van De Egelantier

Locatie

Egelantierstraat 194 1214EH Hilversum, 035 - 760 8002