Hulp aan huis - handig en betrouwbaar

Wilt u zelfstandig blijven wonen, dan is een beetje hulp in en om het huis altijd welkom. Maar wat doet u als u zelf geen goede tuinman kent of iemand die zware boodschappen voor u kunt halen? Hoe vindt u goede huishoudelijke hulp of een betrouwbare klusser? Wilt u iemand kunnen alarmeren in geval van nood (personenalarmering)? Samen met HilverZorg regelt u het. Wij noemen dat HilverZorg Op Maat: allerlei vormen van hulp aan huis, waar u zélf een keuze uit maakt. Handig en betrouwbaar.

HilverZorg Op Maat

Bekijk de meestgestelde vragen over Praktische hulp aan huis

Ik heb maar af en toe hulp nodig; kan dat?

Dat kan zeker. U kunt op structurele basis hulp aanvragen, bijvoorbeeld iedere week een schoonmaakster of tuinman. U kunt ook op incidentele basis hulp aanvragen, bijvoorbeeld alleen een schoonmaakster als de ramen gewassen moeten worden of een tuinman als de tuin winterklaar gemaakt moet worden.

Ik wil graag verschillende vormen van hulp aan huis; kan dat ook?

Dat kan. U kunt tegelijk een kapster, een schoonmaakster of klusjesman aan huis laten komen. U stelt zo zelf uw eigen pakket van hulp aan huis samen.

Wat is het verschil tussen thuiszorg en praktische hulp aan huis?

Bij thuiszorg gaat het om (medische) zorg zoals wondverpleging, steunkousen aantrekken, hulp bij douchen en aankleden, etc. Bij praktische hulp aan huis gaat het om hulp in en om huis, zoals een klusjesman, een tuinman, een schoonmaker, etc.

Hoe krijg ik hulp aan huis?

U kunt zich hier aanmelden voor hulp aan huis via HilverZorg Op Maat 

Hulp aan huis, wat kost dat?

HilverZorg Op Maat hanteert verschillende tarieven. Zo heeft u al een schoonmaker voor
€ 15,25 per uur. Klik hier voor de overzichtspagina met alle diensten van HilverZorg Op Maat.

Zo werkt HilverZorg Op Maat

Wilt u wat hulp in en om het huis, meld u dan aan bij HilverZorg Op Maat. U betaalt één keer
€ 10,- en daarvoor krijgt u toegang tot ons uitgebreide netwerk van ervaren dienstverleners. Onze servicedesk helpt u bij het vinden van de juiste huishoudelijke hulp, klusjesman of andere hulpkracht. Zo bent u verzekerd van vertrouwde en betrouwbare hulp. U betaalt zelf de kosten voor de diensten die u ontvangt. Achteraf, via iDeal of automatische incasso. Wel zo veilig.

Meteen aanmelden voor HilverZorg Op Maat

Aanmelden voor HilverZorg Op Maat is heel eenvoudig. Klik op de onderstaande button en vul uw gegevens in. Voor € 10,- (eenmalig) ontvangt u dan de HilverZorg klantenkaart. Daarmee krijgt u toegang tot onze servicedesk en ons netwerk, maar u zit nog nergens aan vast.

Aanmelden