Als bewoner van Lopes Dias kunt u rekenen op de aandacht en betrokkenheid van professionele zorgmedewerkers, betrokken vrijwilligers en welzijnsmedewerkersIn het nieuwe ontmoetingscentrum kunt u terecht met uw zorgvragen, maar u kunt er ook bloemschikken, schilderen, een spelletje doen, een kopje koffie of thee drinken of lunchen. U bent van harte welkom om eens binnen te lopen.

Veilig

De 39 zorgappartementen in Lopes Dias zijn voorzien van een aangepaste badkamer met vaste douchestoel, een verhoogd toilet met armsteunen en een rolstoeltoegankelijk balkon. Daarnaast heeft u als bewoner van Lopes Dias in uw appartement een personenalarmeringssysteem.

"In de oefenzaal bij de fysiotherapeut kwam ik mijn oude buurvrouw tegen. We hadden elkaar maanden niet gesproken!"
Meneer Hengel
83 jaar

Gezellig wonen

Lopes Dias heeft een peuterspeelzaal, een bibliotheek, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een kapper, een fysiotherapeut, een logopedist en een jongerencentrum. Twee keer per week komt de SRV aan huis voor de dagelijkse boodschappen. Omdat de meeste voorzieningen en activiteiten óók toegankelijk zijn voor bewoners van de buurt, is de kans groot dat u elke dag nieuwe mensen ontmoet.

Faciliteiten van Lopes Dias

Locatie

Lopes Diaslaan 213 1222 VE Hilversum, 035 - 760 8003