U heeft de beschikking over een eigen appartement. En op elke etage is een gemeenschappelijke huiskamer aanwezig. Of u nu verblijft in een van de aanleunwoningen of op De Oude Haven (verpleegafdeling voor mensen met dementie), in Nieuw Kerkelanden kunt u rekenen op de aandacht en betrokkenheid van professionele zorgmedewerkers. U bent van harte welkom om eens binnen te lopen.

Gezellig wonen

Als bewoner van Nieuw Kerkelanden kunt u meedoen aan allerlei activiteiten in het woondienstencentrum. Bloemschikken, schilderen of spelletjes bijvoorbeeld. Omdat de meeste activiteiten óók toegankelijk zijn voor bewoners van de buurt, is de kans groot dat u elke dag nieuwe mensen ontmoet.

"We leven net als vroeger, maar nu hebben we 24 uur per dag hulp bij de hand. Dat geeft ons een veilig gevoel"
Mevrouw Teunissen
85 jaar

Alles onder één dak

In het wijkcentrum Nieuw Kerkelanden vindt u op de begane grond een grote ontmoetingsruimte, aangrenzend aan een mooie tuin en terras en o.a. een brasserie en een kapsalon. Aanpalend aan het wijkcentrum bevindt zich het expertisecentrum van Nieuw Kerkelanden. Hier zijn er diverse ruimtes voor muziektherapie, tuintherapie, psychomotorische therapie en beeldende therapie, een grote fysiotherapieruimte, een stilteruimte en wasserette. Ook de spreekkamers en behandelruimtes voor de specialist ouderengeneeskunde en de tandarts vindt u hier. Het winkelcentrum Kerkelanden ligt op loopafstand, evenals een OV-voorziening.

Faciliteiten van Nieuw Kerkelanden

Locatie

Franciscusweg 137 1216 SB Hilversum, 035 - 760 8005