Bezoekersstop en andere nieuwe maatregelen vanwege Corona pandemie

19 mrt 2020

HilverZorg doet er alles aan om onze kwetsbare cliënten en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen verdere verspreiding van het coronavirus. Dit betekent dat wij ons genoodzaakt zien extra maatregelen te nemen. Deze maatregelen vragen vaak een moeilijke afweging tussen wat we zouden willen en wat we menen te moeten doen om onze cliënten en medewerkers te beschermen.

Tijdelijk geen bezoek meer op de locaties
HilverZorg neemt de maatregel dat bezoek aan naaste(n) op onze locaties per 18 maart tot nader order niet meer mogelijk is. Voor bezoek aan terminale cliënten wordt een uitzondering gemaakt. Vanzelfsprekend kunnen naasten telefonisch en via beeldbellen in contact blijven met onze bewoners. Wij begrijpen dat naasten onze bewoners graag willen bezoeken. Zodra dit weer mogelijk is, zullen wij dat direct bekendmaken.

 Kapsalons, pedicures en mondzorg op locaties zijn tijdelijk gesloten
Alle kapsalons en pedicures zijn reeds gesloten op onze locaties.

Tijdelijke sluiting van de restaurants en brasserie
In lijn met het landelijk besluit, zijn ook de brasserie van de Egelantier en de restaurants van Nieuw Kerkelanden en Zonnehoeve gesloten tot nader order. De keukens van de brasserie en restaurants blijven maaltijden maken voor onze intramurale cliënten.

Tijdelijk geen rondleidingen
Ook rondleidingen op onze locaties zullen tijdelijk niet doorgaan.
Voor vragen kunt u terecht bij klantcontact op 035-7608009