Feestelijk onthaal deelnemers HilverZorg Rolstoelvierdaagse

26 mei 2018

Alle deelnemers van de HilverZorg Rolstoelvierdaagse werden vrijdagavond 25 mei feestelijk onthaald op de Kerkbrink.  Het was een drukte van belang met alle toeschouwers en de ruim 175 deelnemers en vrijwilligers op deze vierde en laatste avond van de vierdaagse. Onder begeleiding van de fanfare en luid applaus werden alle deelnemers binnengehaald en kregen zij bloemen, waarna ze konden genieten van saté, een drankje, muziek en vooral veel gezelligheid.

Na het succes van vorig jaar wordt dit jaar wederom de HilverZorg Rolstoelvierdaagse gehouden in alle wijken van Hilversum. Aan dit feestelijke evenement nemen cliënten én wijkbewoners deel, lopend of in een rolstoel.  Deelnemer mevrouw Van Erven (84) “Ik hoop van harte dat ik volgend jaar nog in leven ben om de avondvierdaagse weer te beleven, want ik vind het fantastisch.”

Vrijwilligers zijn onmisbaar bij de Rolstoelvierdaagse. Niet iedereen is namelijk in staat om zelf 4 á 5 km te lopen, maar dankzij de vrijwillige ‘duwers’ kregen alle deelnemers de kans om mee te doen. Vrijwilligster José (51): ‘Ik had kaartjes gekocht voor De Toppers, maar toen ik hoorde dat ze met HilverZorg de avondvierdaagse gingen lopen heb ik de kaartjes verkocht aan een ander. Ik wilde de avondvierdaagse niet missen!’

Alle avonden werd om 18.00 uur verzameld bij een woondienstencentrum van HilverZorg, waarna er ca 4 á 5 km werd gewandeld in de eigen wijk.