U heeft de beschikking over een eigen appartement. En op elke etage is een gemeenschappelijke huiskamer aanwezig. Of u nu verblijft in een van de aanleunwoningen of in de verpleegafdeling voor mensen met dementie (De Oude Haven), in Nieuw Kerkelanden kunt u rekenen op de aandacht en betrokkenheid van professionele zorgmedewerkers. U bent van harte welkom om eens binnen te lopen. Bekijk nu alvast de video voor een eerste indruk.  

Alles onder één dak

Op de begane grond vindt u  een grote ontmoetingsruimte , aangrenzend aan een mooie tuin en terras. Binnen Nieuw Kerkelanden expertise centrum zijn er diverse ruimtes voor muziektherapeuten, beeldende therapie, een grote fysiotherapieruimte, stilteruimte, wasserette. En ook de spreekkamers en behandelruimtes voor de specialist ouderengeneeskunde, de tandarts. 

Aanpalend aan NK-EC bevindt zich het wijkcentrum NK, u vindt hier o.a. een brasserie en een kapsalon. Ook het winkelcentrum Kerkelanden ligt op loopafstand, evenals OV-voorziening. 

Gezellig wonen

Als bewoner van Nieuw Kerkelanden kunt u meedoen aan allerlei activiteiten in uw woondienstencentrum. Bloemschikken, schilderen of spelletjes bijvoorbeeld. Omdat de meeste activiteiten óók toegankelijk zijn voor bewoners van de buurt, is de kans groot dat u elke dag nieuwe mensen ontmoet.

Faciliteiten