Of u nu semi-zelfstandig woont of in de verpleegunit, in St. Carolus kunt u rekenen op de aandacht en betrokkenheid van professionele zorgmedewerkers. U bent van harte welkom om eens binnen te lopen. Bekijk nu alvast de video voor een eerste indruk.

Verzorging

In St. Carolus is dagelijks een fysiotherapeut aanwezig, de pedicure komt regelmatig langs en er is een uitstekende kapsalon. De geestelijk verzorger neemt de tijd om te luisteren naar uw persoonlijke verhaal en kan u bijstaan in moeilijke periodes. Ongeacht geloof of levensovertuiging kunt u altijd een beroep doen op de geestelijk verzorger. In onze bezinningsruimte vinden regelmatig katholieke vieringen plaats.

Prachtige mensen om voor te mogen zorgen
Mevrouw Willems
37 jaar medewerkster HilverZorg

Beleving

Als bewoner van St. Carolus kunt u meedoen aan gezellige activiteiten, zoals bloemschikken, schilderen of spelletjes bijvoorbeeld. Verder is er een prachtige tuin, die ingericht is op de belevingswereld van de dementerende bewoners; herkenbare geuren en kleuren stimuleren de herinneringen. Naast bloemen en planten vindt u er onder meer een vijver, een terras, een volière en een konijnenheuvel. Ook is er een gezellige Soos waarin veel items aanwezig zijn die u doen denken aan vroeger en waar gezellige muziek gedraaid wordt. Hier is altijd tijd voor gezelligheid en een drankje.

Faciliteiten van st Carolus

Locatie

Bosdrift 96 1215 AN Hilversum, 035 760 8001