Crisisopvang - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Crisisopvang

Zorgbehoefte: Dementie

Op onze woonzorglocatie Zonnehoeve hebben wij ook een afdeling voor crisisopvang.  

Hier bieden wij een tijdelijk verblijf in een gastvrije omgeving omringd met de liefdevolle zorg en ondersteuning die een cliënt nodig heeft. Zonnehoeve ligt midden in het Loosdrechtse bos met daarnaast uitzicht op de dierenweide. Door samen met familie en naasten de zorg te delen, zorgen wij voor een fijn tijdelijk verblijf. 

Op deze afdeling bieden wij 7 eenpersoons appartementen met een gezamenlijke woonkamer.  

Tijdelijk verblijf

Cliënten met een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg) verblijven maximaal twee weken bij de Crisisopvang. Cliënten met een inbewaringstelling (IBS) kunnen hier langer verblijven, maximaal 6 weken.  
 
Wanneer een cliënt ontvangen is bij de crisisopvang, nemen onze klantadviseurs contact op met de familie en gaan zij in overleg op zoek naar een vaste woning voor de cliënt. Als daar eerder plek is, dan kan hij of zij mogelijk eerder verhuizen naar het nieuwe appartement.

Locatie

Zonnehoeve
Loosdrechtse Bos 9  
1213 RH Hilversum  
035 760 80 04 

Vragen over onze crisisopvang?

Onze klantadviseurs staan voor u klaar! Als er vragen zijn over onze woonzorglocaties, de zorgindicaties die nodig zijn of andere zorgvragen, dan kan u altijd contact met hen opnemen via 035 760 80 09 of door een e-mail te sturen naar klantcentrum@hilverzorg.nl.