André Brand gaat aan de slag bij Pluryn - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

André Brand gaat aan de slag bij Pluryn

28 juni 2024

Na vier jaar als voorzitter van de raad van bestuur van HilverZorg wordt André Brand op 1 september lid van de raad van bestuur van Pluryn. De aankomende maanden rondt hij zijn activiteiten af en draagt hij zijn verantwoordelijkheid over aan bestuurder Rachel Leijdekkers.

André Brand: “De afgelopen vier jaar heb ik mogen samenwerken met enorm betrokken mensen. Ik kijk met trots terug op een periode waarin we de nodige veranderingen hebben doorgemaakt en een solide basis voor de toekomst van HilverZorg hebben gelegd.”

Eric Lemstra, voorzitter raad van toezicht: “We zijn André zeer dankbaar voor zijn inzet de afgelopen jaren. Hij heeft de toekomst voor HilverZorg met zijn duidelijke visie op het organiseren van zorg goed neergezet. Als raad van toezicht gaan we samen met het huidige bestuur bepalen hoe we het bestuur van HilverZorg gaan inrichten.”

“André’s aanwezigheid is niet zomaar op te vangen”, aldus Rachel Leijdekkers. “Zijn visie en betrokkenheid zullen we zeker missen. Samen met de medewerker sta ik klaar de aankomende jaren richting te geven aan HilverZorg.”

Voor meer informatie, zie persbericht Pluryn.