Contractverlenging met Newasco - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Contractverlenging met Newasco

15 maart 2023

Sinds 2016 is familiebedrijf Newasco De Hoop onze partner voor de linnenservice. Wij zijn verheugd dat we deze samenwerking voor minimaal 3 jaar hebben verlengd. In de afgelopen jaren is Newasco een trouwe en stabiele partner gebleken in het meebewegen van allerlei ontwikkelingen binnen en buiten onze organisatie; waaronder de jarenlange Corona-crises.

De visie en kernwaarden van Newasco (“Voel je thuis”) sluiten heel mooi aan op onze koers met als hoofddoel onze zorg- en dienstverlening, met ruimte voor aandacht, van betekenis voor Teun.

Bij alle bedrijfsactiviteiten van Newasco vormt duurzaam en circulair ondernemen de rode draad. Het automatiseren van processen, energiebesparende maatregelen, maar ook bij de inkoop van duurzaam en circulair textiel is Newasco vooruitstrevend.

De komende jaren gaan wij nog meer aandacht besteden aan een service en dienstverlening die past bij behoefte van de (veranderende) zorg en de cliënt. Hierbij zijn de medewerkers van Newasco op locatie een zeer waardevolle schakel in de ondersteuning van onze zorglocaties.

Heb je vragen over hoe het op jouw locatie gaat? Vraag gerust de medewerkers van Newasco om uitleg over de linnenservice.

Voor vragen over de contractuele afspraken of dienstverlening van Newasco kan je altijd contact opnemen met: Inez Muis, Adviseur/Contractmanager Facilitair.