Diplomering eerste VIG-klas - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Diplomering eerste VIG-klas

21 maart 2023

Vandaag, 21 maart 2023, was de diplomering van onze eerste VIG-klas van HilverZorg Academie. Hiervoor werd vanmiddag een groot feest georganiseerd om deze mijlpaal te vieren.

Mooie woorden voor alle gediplomeerden, in aanwezigheid van vele familieleden en andere genodigden, maakten het tot een geslaagde middag.

HilverZorg Academie is vorig jaar feestelijk geopend in De Egelantier. Deze aftrap begon met een klas van 15 studenten. Er is alweer een jaar verstreken en vanmiddag mochten deze studenten hun diploma in ontvangst nemen. We hebben dit samen met de studenten en hun familie groots gevierd.

Inmiddels is onze HilverZorg Academie zo’n groot succes geworden dat wij zijn verhuisd naar locatie Zonnehoeve, die is omgedoopt tot Zonnehoeve Academisch Verpleeghuis. De cijfers liegen er niet om. Het opleidingsaanbod is uitgebreid en verdiept. Zo hebben wij nu ook een specialistisch leerhuis, complexe ouderenzorger. Er zijn veel klassen bijgekomen en wij leiden ondertussen zo’n 150 studenten op! Onze Academie bewijst zichzelf als een succesformule waar we uiteraard trots op zijn.

De gediplomeerden die afgelopen dinsdag in het zonnetje werden gezet, hebben dit feestelijk gevierd op locatie De Egelantier, omdat zij de studie daar ook zijn begonnen.

Wij zijn enorm trots om deze ex-studenten nu onze collega’s te noemen! We hopen daarom dat we volgend jaar nogmaals zo’n mooi feest mogen geven voor de volgende studenten die slagen!