Feest in Hilversum-Noord bij Lopes Dias: woondienstencentrum bestaat tien jaar - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Feest in Hilversum-Noord bij Lopes Dias: woondienstencentrum bestaat tien jaar

15 juni 2023

HILVERSUM – Kraampjes, spelletjes, een springkussen en ook optredens. Het parkeerterrein van Lopes Dias in Hilversum-Noord fungeerde zaterdag als feestterrein. Aanleiding was het tienjarig bestaan van het woondienstencentrum in Hilversum-Noord.

De Alliantie, HilverZorg, Philadelphia en Versa Welzijn hadden de handen ineen geslagen om dit jubileum voor de wijk te vieren. Ook wethouder Bart Heller was van de partij.

 

 

Woondienstencentrum Lopes Dias is een woonzorgcomplex voor senioren (55+) aan de Lopes Diaslaan nummer 213 van woningcorporatie de Alliantie. Het wooncomplex bestaat uit meerdere woonvleugels waar (zorg)instellingen HilverZorg, Philadelphia en Versa Welzijn verschillende soorten zorg aanbieden.

In Lopes Dias wonen mensen zo zelfstandig mogelijk tussen buren zonder zorgvraag. In het wooncomplex zijn er diverse algemene voorzieningen zoals een huisarts, apotheek, fysiotherapie, diƫtiste, kapper en pedicure. In het wijkcentrum bevindt zich een bibliotheek en er worden door de welzijnsorganisatie Versa Welzijn voor jong en oud verschillende activiteiten en cursussen georganiseerd.