​HilverZorg breidt zorgverlening uit naar Driebergen en Zeist na faillissement Stichting Zorg Thuis - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

​HilverZorg breidt zorgverlening uit naar Driebergen en Zeist na faillissement Stichting Zorg Thuis

4 juli 2023

HilverZorg breidt haar zorgverlening uit naar Driebergen en Zeist en neemt, na het recente faillissement van Stichting Zorg Thuis, het stokje over in de locaties van Residentie Zonneburg. 

 

De locatie Driebergen aan de Emmalaan 2, beschikt over 21 appartementen die mensen met een zorgvraag zelfstandig kunnen huren. De locatie Zeist, aan de Woudenbergseweg, beschikt over 11 appartementen. HilverZorg biedt de bewoners zorg vanuit de Wet langdurige zorg in de vorm van een Volledig Pakket Thuis (VPT), ofwel verpleegzorg thuis. Daarnaast biedt HilverZorg de bewoners aanvullende services aan. 

 

Continuïteit van zorg 

Het faillissement van Stichting Zorg Thuis heeft geleid tot de nodige onzekerheid onder de cliënten en hun families in de regio. HilverZorg begrijpt de bezorgdheid en is vastbesloten om een soepele overgang te realiseren door continuïteit in de zorgverlening te bieden en gebruik te maken van de expertise die HilverZorg heeft in de ouderenzorg.  

 

Medewerkers hartelijk ontvangen door HilverZorg 

De ervaren en deskundige zorgteams van vaste medewerkers die reeds werkzaam waren op deze mooie locaties, zijn inmiddels hartelijk ontvangen en in dienst getreden bij HilverZorg. Zij zullen zich blijven inzetten om de bewoners een fijne dag te bezorgen en goede kwaliteit van zorg te leveren. 

 

Nieuw segment voor HilverZorg 

​Onze bestuurders, André Brand en Rachel Leijdekkers, benadrukken deze kans: “Als zorgorganisatie begrijpen we de impact van het faillissement van Stichting Zorg Thuis op de bewoners en hun naasten. We staan klaar om de bewoners van Driebergen en Zeist te ondersteunen in hun zorgvraag opdat ze zolang mogelijk zichzelf kunnen blijven en de regie over hun eigen leven kunnen houden”, aldus Rachel Leijdekkers.  

André Brand vult aan: “het segment van private huur en aanvullende zorg- en dienstverlening is voor HilverZorg een mooie aanvulling op ons bestaande aanbod. Hiermee spreken we een nieuwe doelgroep aan. We verwachten dat we hierin van elkaar kunnen leren om naar de toekomst toe onze zorg- en dienstverlening nog beter op de klantbehoefte af te kunnen stemmen.”  

 

HilverZorg zal nauw samenwerken met de betrokken instanties, zorgkantoor en andere belanghebbenden om een soepele transitie te realiseren. De organisatie hecht waarde aan open communicatie en zal regelmatig updates verstrekken om alle betrokkenen op de hoogte te houden van de voortgang. 

 

Voor meer informatie over de diensten van HilverZorg en de zorgverlening in Driebergen en Zeist, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het klantcentrum op telefoonnummer 035 – 760 80 09 of per e-mail via klantcentrum@hilverzorg.nl.