Jelle en Melissa aan het woord over wijkzorg en Volledig Pakket Thuis - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Jelle en Melissa aan het woord over wijkzorg en Volledig Pakket Thuis

24 augustus 2023

“Leuke en enthousiaste teams vind ik heel belangrijk, mijn mensen moeten met plezier naar het werk gaan. Het zorgt ervoor dat de juiste zorg met liefde wordt gebracht. Wij kennen de cliënten persoonlijk, we luisteren echt naar wat anders kan en passen de zorg aan daar waar dat mogelijk is. De mens staat voor mij echt voorop, de cliënten maar ook de medewerkers.” Aldus Jelle Ellenbaas, manager wijkzorg.

Melissa Scheenhart heeft altijd als verpleegkundige gewerkt, maar is nu manager VPT i.o. zij weet als geen ander wat er nodig is om ervoor te zorgen dat de cliënten een fijne dag hebben. “Werken vanuit een persoonsgerichte benadering is voor mij echt het uitgangspunt, dit doen we door maatwerk dat aansluit op de wensen en behoeftes van iedere client.”

Met onze wijkzorg leveren we tijdelijke medische zorg, maar HilverZorg heeft een ontzettend breed aanbod in zorg en ondersteuning. Er zijn dus genoeg mogelijkheden als de zorgvraag veranderd gedurende de periode dat er tijdelijke medische zorg wordt verleend. Met ons Volledig Pakket Thuis (VPT) wordt het hele pakket geboden, hiermee kan tijdelijke zorg omgezet worden in langdurige zorg en zorgen we voor een pakket op maat.

Voor complexe handelingen zijn we er, zoals wondzorg of stomazorg, maar ook hulp bij bijvoorbeeld het starten van de dag is mogelijk. We zorgen zoveel mogelijk voor vaste gezichten en bekwame medewerkers op het gebied van medische zorg en ook op het gebied van welzijn.

Eenzaamheid gaat steeds meer toenemen nu mensen langer thuis blijven wonen. Voor deze mensen zijn we er al heel laagdrempelig, met onze maxmobiel gaan we graag samen op stap om iets gezelligs te doen. Naast zorg thuis zijn er ook mogelijkheden bij ons dagcentrum Zonnehoeve, wat middenin het prachtige Loosdrechtse bos ligt. Hier worden van maandag tot en met zaterdag activiteiten georganiseerd voor mensen met lichte tot matige
geheugenproblemen, bij wie de zelfredzaamheid is afgenomen.

HilverZorg Thuis heeft genoeg mogelijkheden om aan te sluiten op alle verschillende wensen en behoeftes. Onze klantadviseurs vertellen graag meer over de mogelijkheden.