Ouderenorganisaties in regio Gooi & Vecht werken steeds intensiever samen - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Ouderenorganisaties in regio Gooi & Vecht werken steeds intensiever samen

19 maart 2024

๐Ž๐ฎ๐๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ฌ ๐ข๐ง ๐ซ๐ž๐ ๐ข๐จ ๐†๐จ๐จ๐ข & ๐•๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐๐ฌ ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ง๐ฌ๐ข๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ญ๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐๐ข๐ž ๐ง๐จ๐๐ข๐ ๐ข๐ฌ ๐ข๐ง ๐๐ž ๐จ๐ฎ๐๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ณ๐จ๐ซ๐ . ๐€๐Ÿ๐ ๐ž๐ฅ๐จ๐ฉ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ž๐ค ๐ก๐ž๐›๐›๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž๐ž๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ฅ๐ฉ๐š๐š๐ฅ ๐›๐ž๐ซ๐ž๐ข๐ค๐ญ!

Bij HilverZorg werken we, naast onze eigen betrokken medewerkers, ook samen met zzpโ€™ers om onze cliรซnten altijd de zorg te kunnen bieden die ze nodig hebben. Afgelopen periode is er vanuit de regionale samenwerking een nieuw initiatief gestart. Er is een gezamenlijk platform, FlexHub van Intus Workforce Solutions, gelanceerd waardoor zzpโ€™ers nu ook tussen verschillende ouderenzorgorganisaties kunnen worden uitgewisseld en ingezet. Op het platform worden open diensten geplaatst waarvoor vervolgens een zzpโ€™er wordt gezocht. Ook voor de zzpโ€™ers is dit een interessante ontwikkeling, omdat deze nu meer keuzes hebben qua soorten diensten en werkomgeving. ย  HilverZorg en Amaris Zorggroep zijn de eerste ouderenzorgorganisaties in de regio die zzpโ€™ers samenvoegen in รฉรฉn pool. Komende periode wordt er geรซvalueerd en onderzocht hoe andere organisaties zich ook kunnen aansluiten.

We zijn ontzettend trots op deze samenwerking. Het is een belangrijke stap om met elkaar de zorg anders en toekomstbestendig te organiseren. Bovendien voelt de zzp’er zich meer verbonden en tegelijkertijd houden wij grip op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de zzp’ers. We doen er alles aan om de beste zorg te leveren, ondanks het personeelstekort in de zorg.‘ Aldus Robbin Pott, Strategisch Bestuursadviseur en voormalig Senior Adviseur Plan & Fit bij HilverZorg.