Anke Goedhart en Jelle Elenbaas aan het woord over HilverZorg Thuis - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Anke Goedhart en Jelle Elenbaas aan het woord over HilverZorg Thuis

12 april 2023

“Ouderdom komt soms jammer genoeg met gebreken, daarom zijn wij er om bij te springen waar dat nodig is.” Aan het woord is Anke Goedhart. Samen met haar collega Jelle Elenbaas is zij bij HilverZorg verantwoordelijk voor alle zorg en ondersteuning die mensen thuis krijgen. “Iedereen wil uiteraard graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar dan wel op een fijne én veilige manier. Ook als dierbaren of mantelzorgers een helpende hand bieden, kan er een moment komen dat er nét iets meer zorg of ondersteuning nodig is. Gelukkig kunnen wij dat bieden, op maat en naar behoefte. Dat is zo fijn.”

HilverZorg Thuis biedt op diverse vlakken hulp en ondersteuning aan inwoners van Hilversum, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen op een manier die bij hen past. U kunt hierbij niet alleen denken aan (medische) zorg, maar ook aan hulp bij het huishouden, het bereiden van maaltijden, een wandeling, het lezen van een boek, een uitstapje met één van de elektrische auto’s of begeleiding bij een bezoek aan de huisarts.

Jelle vult aan: “Voor sommige (zorg)vragen is een verwijzing nodig van de huisarts, maar dat geldt niet voor alle zorg en ondersteuning die wij bieden. Heel begrijpelijk dat dit soms onduidelijk kan zijn. Daarom kan iedereen ons bellen, de oudere die hulp nodig heeft, maar ook de zoon, dochter of mantelzorger. We helpen hier graag mee en kunnen ook, geheel vrijblijvend, langskomen om een en ander uit te leggen.”

Met elkaar vinden we voor iedere cliënt de juiste oplossing om veilig en fijn thuis te blijven wonen in Hilversum.

Met HilverZorg jezelf blijven, ook thuis!
Van maandag t/m vrijdag kunt u ons tussen 09.00 en 17.00 uur bellen voor een vrijblijvend advies: 06 31 62 03 92 of 06 31 62 04 19.