Serviceflat Nieuw Kerkelanden - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

HilverZorg Serviceflat Nieuw Kerkelanden – geclusterd VPT

 

Bent u op zoek naar een plek waar u zelfstandig kunt blijven wonen, maar met persoonlijke zorg en ondersteuning binnen handbereik? Kom dan wonen in onze serviceflat Nieuw Kerkelanden!

HilverZorg is een grote zorgorganisatie in Hilversum die zorg biedt in alle fases van het ouder worden. In onze serviceflats Nieuw Kerkelanden biedt HilverZorg een woonomgeving aan voor ouderen die grotendeels zelfstandig kunnen wonen. Dit noemen wij het geclusterd Volledig Pakket Thuis (VPT). HilverZorg biedt u daarbij persoonlijke zorg op maat en de juiste ondersteuning die u thuis nodig heeft, op 1 centrale plek. Zo kunt u zoveel mogelijk zelfstandig wonen met de juiste zorg en diverse faciliteiten binnen handbereik.

 

Onze zorg

De zorg en ondersteuning die wij bieden is zorg op maat. Wij gaan samen met u in gesprek over wat u belangrijk vindt, wat u zelf nog kan en wat uw netwerk voor u kan betekenen. Zo dragen we samen met elkaar de zorg.

Door onze VPT te clusteren onder 1 dak, kunnen wij 24/7 alarmering bieden voor onze bewoners. Gepland nachtzorg valt hier niet onder. Een ander voordeel van geclusterde VPT is dat we het vertrouwen kunnen bieden aan mensen en hun naasten dat zij in een veilige omgeving wonen met zorg binnen handbereik. Het wordt, en blijft, uw eigen plek waar u uw thuis van kunt maken. Waar u mensen kunt ontmoeten en waar u de vrijheid hebt om uw eigen leven voort te zetten.

 

Onze faciliteiten

Geclusterd wonen heeft veel voordelen. Naast de zorg binnen handbereik, kunt u ook gebruik maken van onze diverse faciliteiten en voorzieningen. Ook is Nieuw Kerkelanden bezig met het opbouwen van een bruisende Care Community, waarbij we, voor onze bewoners en omwonenden in de wijk, meer ruimte creëren voor verbinding en eigen invulling van activiteiten en ontmoeten.

In Nieuw Kerkelanden kunt u ook, waar nodig op eigen kosten, gebruik maken van verschillende faciliteiten die wij aanbieden of op aanvraag kunnen laten komen. Zo is er een brasserie en een tuin waar we regelmatig diverse activiteiten organiseren. Ook is er de mogelijkheid om wasservice te ontvangen en bijvoorbeeld een fysiotherapeut, tandarts kapper of pedicure te laten komen. Daarnaast stimuleren wij onze bewoners om zoveel mogelijk hun eigen leven te behouden en zelfstandig zaken te regelen. Uiteraard ondersteunen wij waar gewenst.

 

Praktische informatie en kosten

De serviceflat Nieuw Kerkelanden ligt in de wijk Kerkelanden in zuidwest Hilversum en beschikt over 65 appartementen verdeeld over 3 etages met lift. De woning bestaat uit een appartement dat voorzien is van een balkon met zonwering en een eigen badkamer inclusief toilet. Verder kunt u, en uw bezoek, gratis parkeren in de omgeving.

Huur(prijzen)
Al vanaf €567,62, exclusief servicekosten, kunt u in de serviceflat wonen. Dit kan oplopen tot €680,81, afhankelijk van de oppervlakte van uw kamer. U krijgt van ons een contract voor onbepaalde tijd.

Servicekosten
De servicekosten variëren van €120,33 tot €254, afhankelijk van het aantal vierkantenmeters. Bij de servicekosten zit inbegrepen: voorschot gas/water/licht, glazenwasser, schoonmaak van algemene ruimte, huisvuil, huismeester en verzekeringen.

 

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor een woning in onze serviceflat, moet u een WLZ-VPT-indicatie 4, 5 of 6 hebben. Zonder deze indicatie, of wanneer de veiligheid van uzelf en anderen in het geding komt, is het niet mogelijk om bij ons te komen wonen.

Als u beschikt over bovenstaande indicatie kunt u contact opnemen met ons Klantcentrum om u in te schrijven. Dit kan via 035 760 80 09.

 

Contact

Neem contact op met ons Klantcentrum via 035 760 80 09 voor vragen en meer informatie, om u in te schrijven of voor een rondleiding.

Adres
Nieuw Kerkelanden Serviceflat
Franciscusweg 137
1216 SB Hilversum

Vragen of direct regelen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze Serviceflat Nieuw Kerkelanden? Neem contact op met onze klantadviseurs via 035 760 80 09. Of mail uw vraag naar klantcentrum@hilverzorg.nl. Onze klantadviseurs geven u graag informatie en advies.