Het Vitaliteitshuis officieel geopend - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Het Vitaliteitshuis officieel geopend

2 juli 2024

Vrijdag 21 juni opende Het Vitaliteitshuis haar deuren tijdens het HilverZorg Vitaliteitsfestival.

Het was een geweldige dag met een inspirerende lezing van Esther Vergeer (zevenvoudig paralympisch kampioen rolstoeltennis), workshops meal prepping, stoelmassages, health checks en een kennismaking met yoga en personal training.

Tijdens het bruisende programma bij het Vitaliteitshuis renden, wandelden en fietsten HilverZorg collega’s langs alle zorglocaties ter ere van de opening. Samen verbonden zij al onze locaties en brachten zij met deze estafette de sleutel vanuit Villa Emma in Driebergen naar het Vitaliteitshuis voor het officiële openingsmoment.

Vitaal in je lijf en geest
Vitaal zijn in je lijf en geest, en ervoor zorgen dat je weerbaar bent. Moedig zijn om zelf de hulpvraag te durven stellen, met de juiste ondersteuning en begeleiding vanuit HilverZorg. Daar is het Vitaliteitshuis voor. Het Vitaliteitshuis is een neutrale en centrale plek alle HilverZorg-collega’s kunnen werken aan hun vitaliteit. De plek waar wij hen opvangen bij verzuim. Samen kijken we in mogelijkheden.

Rachel Leijdekkers, lid van de Raad van Bestuur en initiatiefnemer van het Vitaliteitshuis: “We maken onze ondersteuning heel concreet. Dat is uniek in de zorg. Op drie verschillende verdiepingen van ons huis kunnen medewerkers werken aan hoofd, handen en hart. We organiseren work-out trainingen, er zijn mogelijkheden voor yoga, in de keuken houden we kookworkshops over gezonde voeding en er zijn trainingen over omgaan met stress en werken aan weerbaarheid.”

Wij kijken ernaar uit om alle collega’s te mogen ontvangen op deze fijne plek!

Lees meer over het Vitaliteitshuis in het nieuws: