Officiële opening HilverZorg Academie - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Officiële opening HilverZorg Academie

27 september 2023

Afgelopen donderdag was de officiële opening van de HilverZorg Academie. We zijn ongelooflijk trots op onze unieke vorm van onderwijs en dat vonden we een feestje waard. Een droom van Nena van der Pas en André Brand die moed vergde, maar werkelijkheid is geworden. Wat klein begon, maar groot is geworden.

“Wij geloven in talent en geven dat een kans.” aldus André

Tijdens het HilverZorg Academie symposium namen diverse inspirerende sprekers plaats op het podium. Rob Heebink (@indezorgmetrob) nam ons mee in zijn verfrissende visie op zorg voor ouderen en Eva Geesing van (@thenewcrew_nl) vertelde ons meer over generatie Z en hoe we de juiste verbinding met deze generatie kunnen opzoeken, maar ook welke vernieuwende rol zij in de zorg van de toekomst kunnen spelen.

De verhalen van Rob en Eva leverde momenten van herkenning en verheldering op, maar er kon ook gelachen worden en er werden nieuwe inzichten opgedaan.

Kortom, een dag met een gouden randje en de aftrap naar een nieuw en leerzaam academisch jaar voor onze studenten.

Ook verschillende media brachten ons een bezoek tijdens deze dag en waren net zo enthousiast als wij! Lees en kijk hier om een inkijkje te krijgen van deze dag en onze academie.
HilverZorg creëert eigen opleiding om gat in arbeidsmarkt te dichten – NH Nieuws
Hilverzorg start eigen academie: ‘Binnen één verpleeghuis praktijkgericht onderwijs’ – Het nieuws uit Hilversum (gooieneembode.nl)
HilverZorg opent eigen academie – Skipr
Interview Nena van der Pas