Wonen bij HilverZorg - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Wonen bij HilverZorg

Kunt u niet meer zelfstandig wonen omdat u dagelijks te veel hulp nodig heeft? HilverZorg is een zorgorganisatie voor ouderen met zes woonzorglocaties in Hilversum. Zo kunt u kiezen voor de zorglocatie die het beste bij u past. In al onze locaties kunt u rekenen op liefdevolle en gastvrije medewerkers die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk uzelf kunt blijven. Actieve betrokkenheid van uw naasten hoort daarbij.

In ons Expertisecentrum Nieuw Kerkelanden bieden we ook gespecialiseerde zorg, behandeling en een vaste woonomgeving aan ouderen met het syndroom van Korsakov. Op onze locatie Augustinushof kunnen patiënten die tijdelijk niet thuis kunnen wonen – bijvoorbeeldna een operatie – herstellen. Na een kort verblijf gaan zij weer naar huis.

Hier kunt u wonen

Aanmelden zo werkt het

Een plek in een van onze huizen is snel geregeld. Wel heeft u een zorgindicatie nodig om in aanmerking te komen voor een plek in een woonzorglocatie.

Wij zitten voor u klaar voor al uw vragen

Wilt u meer weten over onze woonlocaties of een rondleiding aanvragen? Heeft u behoefte aan thuiszorg en wilt u weten hoe u dit kunt aanvragen? Bel met onze klantadviseurs via 035 760 80 09. Of mail uw vraag naar klantcentrum@hilverzorg.nl.