Residentie Zonneburg - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Residentie Zonneburg

Een eigen appartement in één van de luxe villa’s, alleen of samen als echtpaar. Zelfstandig leven, maar wel met de juiste zorg op maat. Het is een plek waar u zich thuis voelt, waar wij met liefde en persoonlijke zorg aan bijdragen volgens ons aanbod vanuit het Volledig Pakket Thuis (VPT).

HilverZorg verleent zorg in de appartementen van Zonneburg in Driebergen-Rijsenburg en in Zeist. De zorg in Driebergen-Rijsenburg is voornamelijk gericht op somatische zorg, waarbij de zorgvraag vaker van lichamelijke aard is.
Op de locatie aan de Woudenbergseweg in Zeist is de zorg voornamelijk gericht op dementiezorg (Psychogeriatrie).

Wij bieden op deze locaties professionele zorg, liefdevolle aandacht en alle begeleiding en steun die u nodig heeft. Bij grote én kleine zorgvragen staan wij voor u klaar, aandacht voor persoonlijke zorg staat hierin centraal. De kleinschaligheid sluit goed aan bij de belevingswereld van de bewoners, daarnaast zorgen we voor een vast team aan medewerkers zodat vreemde gezichten zoveel mogelijk vermeden worden.
Naast de eigen appartementen is er op beide locaties ook een gezamenlijke woonkamer waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, er worden spelletjes gespeeld, maar er wordt ook samen gegeten.

De teams bestaan uit verschillende disciplines, naast verpleegkundigen, verzorgenden-IG en helpende zijn er ook zorgondersteuners. Naast de medisch gerelateerde zorg wordt er ook gedacht aan persoonlijke verzorging. Regelmatig komt er een kapper, maar ook een pedicure langs.

Ons professionele team staat dag en nacht voor u klaar. Wij helpen u met medische zorg, maar bijvoorbeeld ook met het huishouden, het halen van boodschappen en met het bereiden van uw maaltijden. Wilt u samen een boek lezen of een spelletje doen? Of wilt u een stukje wandelen? Naar de markt of de bibliotheek? Of heeft u een afspraak bij de huisarts? Wij gaan graag met u mee.

Op de locatie in Driebergen-Rijsenburg verzorgt onze huiskok, Bennie, dagelijks heerlijke en afwisselende maaltijden. Op de locatie in Zeist wordt er dagelijks samen gekookt en is iedere bewoner hiervoor uitgenodigd om aan mee te helpen.

Afhankelijk van uw zorgindicatie, kunt u 12 tot 23 uur per week 24 uur per dag zorg ontvangen.
Wij kijken samen met u uitgebreid naar uw wensen en behoeftes en bieden altijd zorg op maat, ons maatpakket is dus voor iedereen anders. Met elkaar stellen we een zorgleefplan op waarin alles wordt vastgelegd, zodat u elke dag de zorg krijgt wat persoonlijk op u is afgestemd. Alles op deze locaties is gericht op levensbestendige zorg dus wanneer uw zorgbehoefte verandert, tijdelijk of permanent, dan wordt het persoonlijke zorgleefplan daarop aangepast.

Heeft u kortdurende zorg nodig of langdurige verpleging? Of juist meer ondersteuning bij uw dagelijks leven, het kan allemaal. Een permanent of tijdelijk verblijf is allebei mogelijk.

Voor meer informatie over het huren van een appartement en de in- en exclusiecriteria kunt u contact opnemen met ons klantcentrum via 035 760 80 09 of klantcentrum@hilverzorg.nl. Zij kunnen u ook doorverwijzen naar de teamleider van deze locaties voor inhoudelijke vragen.

Contactgegevens

Residentie Zonneburg
Woudenbergseweg 7
3701 BA Zeist
088 0185417

Residentie Zonneburg
Emmalaan 2
3972 EZ Driebergen-Rijsenburg
088 0185414

Vragen of direct regelen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze zorg in residentie Zonneburg in Driebergen-Rijsenburg of Zeist en hoe u dit kunt aanvragen? Neem contact op met onze klantadviseurs via 035 760 80 09. Of mail uw vraag naar klantcentrum@hilverzorg.nl. Onze klantadviseurs geven u graag informatie en advies.