Dagcentrum - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Dagcentrum

Op dagcentrum Zonnehoeve kunnen mensen met lichte tot matige geheugenproblemen terecht voor dagbehandeling. We organiseren verschillende activiteiten gericht op het vasthouden van kennis en vaardigheden.

Ook kunt u voor verschillende activiteiten terecht in De Soos in Nieuw Kerkelanden. Als het thuis lastig wordt om uw dag in te vullen kunt u hier terecht voor een kop koffie, een maaltijd (tegen een kleine vergoeding) en gezellige en stimulerende dagactiviteiten. 

 

Dagcentrum Zonnehoeve

Midden in het prachtige Loosdrechtse Bos ligt Dagcentrum Zonnehoeve. Hier organiseren we van maandag tot en met zaterdag activiteiten voor mensen met lichte tot matige geheugenproblemen, bij wie de zelfredzaamheid is afgenomen. De activiteiten worden afgestemd op de persoonlijke situatie en behoeften. Zo werken deelnemers gericht aan het vasthouden van kennis en vaardigheden. En blijven zij zo lang mogelijk zelfstandig.

Voor het Dagcentrum is een zorgindicatie nodig vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz) of een indicatie vanuit de Zorgverzekeringswet (ZVW). Uw huisarts, casemanager of wijkverpleegkundige kan u hierover adviseren. Hoe het vervoer naar het Dagcentrum is geregeld wordt besproken tijdens het intakegesprek.

Er zijn verschillende activiteiten:

  •  Geheugenactiviteiten
  • Bewegen
  • Creatieve activiteiten en muziekactiviteiten
  • Gespreks-, discussie- en zingevinggroepen
  • Vaardigheidstrainingen
  • Tuin- en natuurbeleving
  • Ontspanningsactiviteiten
  • Themabijeenkomsten 

Dagbesteding De Soos, Nieuw Kerkelanden

Bij De Soos kunt u van maandag tot en met vrijdag binnenlopen voor een kop koffie en een goed gesprek met iemand die met begrip en belangstelling luistert naar uw levensverhaal. We organiseren regelmatig ontspannende activiteiten voor ouderen zoals bingo, muziek, theater en schilderen. Ook kunt u in De Soos, tegen een kleine vergoeding, een warme maaltijd nuttigen.

Contactgegevens

Dagcentrum Zonnehoeve
Loosdrechtsebos 9
1213 RH Hilversum
035 760 82 68
dagcentrum.zonnehoeve @hilverzorg.nl 

Activiteiten De Soos, Nieuw Kerkelanden
Franciscusweg 137
1216 SB Hilversum
06 1856 75 56 (informatie over het programma en deelname)

Vragen of direct regelen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze dagbehandeling of activiteiten en hoe u dit kunt aanvragen? Neem contact op met onze klantadviseurs via 035 760 80 09. Of mail uw vraag naar klantcentrum@hilverzorg.nl. Onze klantadviseurs geven u graag informatie en advies.