Rondleidingdagen Zorgvilla's Driebergen en Zeist - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Rondleidingdagen Zorgvilla’s Driebergen en Zeist

30 mei 2024

Op 31 mei, 14 juni en 21 juni openen wij de deuren van onze zorgvilla’s voor belangstellenden. De Rondleidingdagen zijn de perfecte gelegenheid om de huiselijke sfeer te proeven, de uitgebreide faciliteiten te bekijken en kennis te maken met ons betrokken team. Wij ontvangen u graag bij de authentieke zorgvilla’s Hendrik, Wilhelmina en/of Emma.

Zorgvilla Hendrik: Een Thuis met Ondersteuning en Zelfstandigheid
Zorgvilla Hendrik aan de Prins Hendriklaan in Zeist biedt een warme en ondersteunende omgeving met zorgappartementen te huur. De villa onderscheidt zich door de inwoning van zorgpersoneel, wat zorgt voor directe en persoonlijke hulp. Bewoners kunnen rekenen op een betrokken team onder leiding van Nikita Heijnen, dat sociale activiteiten en gezamenlijke maaltijden stimuleert. Lees meer over Zorgvilla Hendrik.

Zorgvilla Wilhelmina
Zorgvilla Wilhelmina in Zeist is speciaal voor mensen met een vorm van dementie. Gelegen in een rustige woonwijk nabij het Wilhelminapark, biedt deze villa 11 comfortabele appartementen, een sfeervolle huiskamer en een fijne tuin. Lees meer over Zorgvilla Wilhelmina.

Zorgvilla Emma
Zorgvilla Emma in Driebergen is voor mensen met verschillende zorgbehoeften. Deze charmante villa, gelegen in een rustige, bosrijke omgeving, heeft 21 appartementen, een sfeervolle huiskamer en een mooie tuin. Bewoners kunnen rekenen op vele faciliteiten, activiteiten en een chef-kok die dagelijks zorgt voor verse maaltijden. Lees meer over Zorgvilla Emma.

Kom en ervaar tijdens de Rondleidingdagen
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de rondleidingen door contact op te nemen met Nikita Heijnen via 06 17 48 18 59 of n.heijnen@hilverzorg.nl. Voor informatie kunt u ook terecht bij onze klantadviseurs via 035 760 80 09. Of mail uw vraag naar klantcentrum@hilverzorg.nl.