Villa Emma - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Villa Emma

Welkom bij Villa Emma in Driebergen, waar HilverZorg u de mogelijkheid biedt om zelfstandig te blijven wonen met daarbij de zekerheid van professionele 24-uursondersteuning.

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een thuis waar comfort, vrijheid en persoonlijke aandacht samenkomen. Onze villa biedt kleinschalig wonen, waarbij u geniet van de vrijheid van zelfstandig wonen en tegelijkertijd kunt rekenen op de geborgenheid van een zekere basis.

Zelfstandig wonen met zorg

Bij Villa Emma geniet u dagelijks, in een huiselijke sfeer, van heerlijke, gezonde maaltijden bereid door onze privé chef-kok. Ons aanbod omvat schoonmaakondersteuning, was- en strijkservice, en een scala aan activiteiten en uitstapjes. Voor uw gemak is er een mogelijkheid om samen naar nabijgelegen winkels en medische afspraken te gaan.

Wij omarmen uw zelfstandigheid terwijl ondersteuning 24 uur per dag beschikbaar is. Onze zorg groeit met u mee; Als er in de loop van de tijd meer ondersteuning nodig is dan passen wij onze zorg daar op aan.

Voordelen hiervan:

 • U blijft midden in het leven staan.
 • U behoudt zoveel mogelijk de eigen regie over uw leven.
 • U krijgt de zekerheid van maatwerkondersteuning in welzijn en zorg.

Huren bij HilverZorg Villa Emma

Villa Emma biedt een aantal zorgappartementen te huur aan.

Onze zorgappartementen zijn beschikbaar in diverse afmetingen en liggingen. De huurtarieven, inclusief servicekosten, variëren van ongeveer 2000 euro tot circa 3500 euro per maand, en liggen daarmee lager dan die van de gemiddelde woonzorgvilla’s in de omgeving.

In de huurprijs zijn ook de diensten van de chef-kok, de 24-uurs nabijheid van ondersteunend personeel en de vele faciliteiten inbegrepen.

De bijkomende zorgkosten worden vergoed door de Wet langdurige zorg (Wlz) en vragen om een eigen bijdrage. Hieronder vindt u meer informatie.

Zorgkosten

Wij maken met u een zorgarrangement op maat, gebaseerd op uw Wlz-zorgindicatie – in de vorm van het zogenaamde Volledig Pakket Thuis.

De zorgkosten worden rechtstreeks gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit betekent dat het zorgkantoor de vergoeding rechtstreeks aan ons betaalt in de vorm van het Volledig Pakket Thuis (VPT), waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

Hiervoor geldt een wettelijke eigen zorg-bijdrage, die aan het Centraal Administratie Kantoor (CAK) moet worden betaald. Deze eigen bijdrage kan vallen in één van de volgende twee categorieën:

 • Een lage eigen bijdrage, variërend van 200,40 euro tot 1.052,20 euro per maand.
 • Een hoge eigen bijdrage van maximaal 2.887,40 euro per maand.

Op de website van het CAK kunt u alle informatie en een rekenhulp vinden met betrekking tot het berekenen van uw eigen bijdrage.

Ook helpt onze teamleider Nikita Heijnen u graag – geheel vrijblijvend – bij het uitrekenen van de maandelijkse kosten voor uw persoonlijke situatie. U kunt haar bereiken op het telefoonnummer 06 17 48 18 59.

Foto-impressie Villa Emma

Wonen in Villa Emma betekent:

 • Charmante sfeervolle woonruimte
 • Mooie, rustige groene woonomgeving in de nabijheid van winkels in Driebergen-Rijsenburg
 • Fijne wandelingen in het groen of naar de winkels
 • Diverse uitjes en activiteiten
 • Vast en vertrouwd team aan zorg- en servicemedewerkers
 • 24 uur per dag ondersteuning in nabijheid
 • Zorg en ondersteuning op maat vanuit Volledig Pakket Thuis
 • Heerlijke, verse maaltijden, bereid door onze eigen chef-kok
 • Gastvrije omgeving voor uw familie en vrienden: zij zijn altijd welkom om samen met u koffie of een borrel te drinken en tegen een kleine vergoeding mee te eten
 • Huishoudelijke ondersteuning van uw appartement door onze eigen woonservicemedewerkers
 • Was- en strijkservice: wij zorgen in huis voor uw wasgoed
 • Alle huisvesting gerelateerde kosten zoals belastingen, verzekeringen en gas/water/elektriciteit, televisie en internet inbegrepen

Contactgegevens

HilverZorg Villa Emma
Emmalaan 2
3972 EZ Driebergen-Rijsenburg

Teamleider Nikita Heijnen
06 17 48 18 59
n.heijnen@hilverzorg.nl

Rondleiding en informatie over Villa Emma aanvragen?

We geven u graag informatie en een rondleiding. Onze teamleider Nikita Heijnen staat voor u klaar. Zij is bereikbaar op 06 17 48 18 59 of via n.heijnen@hilverzorg.nl.

Algemene vragen? Neem contact met ons op.

Bel met onze klantadviseurs via 035 760 80 09. Of mail uw vraag naar klantcentrum@hilverzorg.nl. Onze klantadviseurs geven u graag informatie en advies.