Huizen - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Wonen bij HilverZorg

Kunt u niet meer zelfstandig wonen omdat u dagelijks te veel hulp nodig heeft? HilverZorg heeft zes zorglocaties in Hilversum. Zo kunt u kiezen voor het verpleeghuis dat het beste bij u past. In al onze locaties kunt u rekenen op liefdevolle en gastvrije medewerkers die ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk uzelf kunt blijven. Actieve betrokkenheid van uw naasten hoort daarbij.  

In ons Expertisecentrum Nieuw Kerkelanden bieden we ook gespecialiseerde zorg, behandeling en een vaste woonomgeving aan ouderen met het syndroom van Korsakov.  

Op onze locatie HilverZorg Tijdelijk Thuis aan de Augustinushof kunnen patiënten die tijdelijk niet thuis kunnen wonen – bijvoorbeeld na een operatie – herstellen. Na een kort verblijf gaan zij weer naar huis.

Wanneer kunt u bij ons komen wonen?

Een plek in een van onze huizen is snel geregeld. Wel heeft u een zorgindicatie nodig om in aanmerking te komen voor een plek in een woonzorglocatie. Onze klantadviseurs vertellen hoe graag hoe u een zorgindicatie krijgt en wat de mogelijkheden zijn. 

Bekijk de meestgestelde vragen over onze zorglocaties

Hoe kom ik in aanmerking voor een aanleunwoning?

U kunt via verschillende woningbouwverenigingen een aanleunwoning huren met zorg aan huis. Zo'n aanleunwoning ligt meestal naast een woonzorglocatie. Om voor een aanleunwoning in aanmerking te komen moet u ingeschreven staan bij Woningnet. Kijk voor meer informatie op de website van Woningnet: www.woningnet.nl. 

De serviceflats van onze woonzorglocatie Nieuw Kerkelanden zijn van HilverZorg. Voor deze serviceflats kunt u contact opnemen met onze klantadviseurs via telefoonnummer 035 760 80 09. Of stuur een e-mail met uw vraag naar klantcentrum@hilverzorg.nl. 

Kan ik zelf kiezen op welke locatie ik ga wonen?

U kunt zelf kiezen op welke locatie u wilt wonen. Voorwaarde is wel dat de woonzorglocatie van uw keuze de zorg levert die past bij uw zorgvraag.

Wat kost een verpleeghuis?

Heeft u een Wlz-indicatie (ZorgZwaartePakket/zorgprofiel)? Dan worden de kosten voor uw verblijf en zorg in een van onze verpleeghuizen betaald door de overheid en/of de zorgverzekeraar. Wel wordt een inkomensafhankelijke maandelijkse eigen bijdrage in rekening gebracht. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) int deze maandelijkse bijdrage bij u. Op de website van het CAK kunt u uw eigen bijdrage berekenen.

Vragen of direct regelen? Neem contact op met onze klantadviseurs

Wilt u meer weten over onze woonzorglocaties of een rondleiding aanvragen? Bent u op zoek naar antwoorden over zorgindicaties? Bel met onze klantadviseurs via 035 760 80 09. Of mail uw vraag naar klantcentrum@hilverzorg.nl. Onze klantadviseurs geven informatie en advies over de meest uiteenlopende zorgvragen. Zo heeft u een duidelijk aanspreekpunt voor uw vragen over HilverZorg.