HilverZorg Tijdelijk Thuis (HTT) - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

HilverZorg Tijdelijk Thuis (HTT)

Moet u herstellen van een operatie of een behandeling in het ziekenhuis? Heeft u tijdelijk extra zorg nodig vanwege ziekte? Of heeft u even geen mantelzorger? HilverZorg Tijdelijk Thuis biedt zorg dichtbij, wanneer het thuis even niet meer gaat. Bij onze locatie aan de Augustinushof ontvangen onze medewerkers u liefdevol en gastvrij voor tijdelijke, kortdurende zorg en herstelzorg.

Marion de Rooij, locatiemanager

“Op HTT staat het reactiveren van cliënten centraal. Samen met familie zijn wij er om de cliënten weer in hun kracht te zetten zodat zij thuis weer in hun eigen omgeving kunnen functioneren. Dit doen wij in samenwerking met artsen en fysiotherapie.

Op de Linde staan de bewoners centraal, wij bieden clientgerichte zorg, de client mag zichzelf blijven. Samen met de familie zorgen wij dat onze cliënten zich thuis voelen.”

24 uur per dag, 7 dagen per week

Met HilverZorg Tijdelijk Thuis bieden wij tijdelijke zorg en behandeling, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Zo kunnen mensen bij ons herstellen na een behandeling in het ziekenhuis. Of wanneer zij tijdelijk extra zorg nodig hebben in verband met ziekte. Ook om de mantelzorger te ontlasten, kunnen mensen tijdelijk bij ons verblijven.

Samen met de cliënt, de huisarts en (eventueel) de wijkverpleegkundige maken we afspraken over de zorg en behandeling die iemand nodig heeft. Met als uitgangspunt dat iemand zo snel mogelijk teruggaat naar huis. Als er na het tijdelijk verblijf thuiszorg nodig is, dan regelen wij die.

Voor HilverZorg Tijdelijk Thuis is een zorgindicatie nodig die moet worden aangevraagd door de arts in het ziekenhuis of de huisarts.

Contactgegevens

HilverZorg Tijdelijk Thuis
Locatie De Linde
Augustinushof 63
1216 LD Hilversum
035 760 80 08

Vragen of direct regelen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over HilverZorg Tijdelijk Thuis? Bel met onze klantadviseurs via 035 760 80 09. Of mail uw vraag naar klantcentrum@hilverzorg.nl. Onze klantadviseurs geven u graag informatie en advies.