Villa Hendrik - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Villa Hendrik

Wonen in HilverZorg Villa Hendrik in Zeist biedt u een unieke ervaring. Deze charmante villa is net gerenoveerd en speciaal ontworpen voor mensen die actief willen blijven en veel waarde hechten aan sociaal contact. Wij streven ernaar om als bewoners samen voor elkaar te zorgen, met een huismeester en diverse zorgmedewerkers die permanent in het huis wonen. Daarbij is er vanzelfsprekend ook voldoende ruimte om u terug te trekken in uw eigen zelfstandige woonruimte.

Zelfstandig wonen met zorg

Onze uitgebreide diensten omvatten onder andere het gezamenlijk bereiden van maaltijden, schoonmaakondersteuning, was- en strijkservice. Daarnaast bieden wij een scala aan activiteiten en leuke gezamenlijke uitstapjes. Voor uw gemak is er een mogelijkheid om samen naar nabijgelegen winkels en medische afspraken te gaan.

Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. Onze zorg groeit met u mee. Als er in de loop der tijd meer ondersteuning nodig is, dan passen wij onze zorg daar op aan.

Voordelen hiervan:

 • U blijft midden in het leven staan.
 • U behoudt zoveel mogelijk de eigen regie over uw leven.
 • U krijgt de zekerheid van maatwerkondersteuning in welzijn en zorg.

Huren bij HilverZorg Villa Hendrik

Vanaf juli 2024 start Villa Hendrik met de verhuur van woonruimten. In de selectie van nieuwe bewoners voor Villa Hendrik letten we er zorgvuldig op dat zij goed passen binnen de gemeenschap, zodat de harmonie en het sociale karakter van onze villa gewaarborgd wordt.

HilverZorg, een zorgorganisatie zonder winstoogmerk, hanteert huurprijzen voor zorgappartementen, die lager zijn dan die van de gemiddelde particuliere zorgvilla in de omgeving. De zorgappartementen variëren in grootte en ligging, met huurtarieven inclusief servicekosten van ongeveer €1950 tot €3100 per maand.

De maaltijden, de 24-uurs nabijheid van ondersteunend personeel zijn inbegrepen.

De bijkomende zorgkosten worden vergoed door de Wet langdurige zorg (Wlz) en vragen om een eigen bijdrage. Hieronder vindt u meer informatie.

Zorgkosten

Wij maken met u een zorgarrangement op maat, gebaseerd op uw Wlz-zorgindicatie – in de vorm van het zogenaamde Volledig Pakket Thuis.

De zorgkosten worden rechtstreeks gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit betekent dat het zorgkantoor de vergoeding rechtstreeks aan ons betaalt in de vorm van het Volledig Pakket Thuis (VPT), waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

Hiervoor geldt een wettelijke eigen zorg-bijdrage, die aan het Centraal Administratie Kantoor (CAK) moet worden betaald. Deze eigen bijdrage kan vallen in één van de volgende twee categorieën:

 • Een lage eigen bijdrage, variërend van 200,40 euro tot 1.052,20 euro per maand.
 • Een hoge eigen bijdrage van maximaal 2.887,40 euro per maand.

Op de website van het CAK kunt u alle informatie en een rekenhulp vinden met betrekking tot het berekenen van uw eigen bijdrage.

Ook helpt onze teamleider Nikita Heijnen u graag – geheel vrijblijvend – bij het uitrekenen van de maandelijkse kosten voor uw persoonlijke situatie. U kunt haar bereiken op het telefoonnummer 06 17 48 18 59.

Foto-impressie Villa Hendrik

Wonen in Villa Hendrik betekent:

 • Charmante sfeervolle woonruimte
 • Mooie, rustige groene woonomgeving in de nabijheid van winkels in Zeist
 • Fijne wandelingen in het groen of naar de winkels
 • Diverse uitjes en activiteiten
 • Vast en vertrouwd team aan zorg- en servicemedewerkers
 • 24 uur per dag ondersteuning in nabijheid
 • Zorg en ondersteuning op maat vanuit Volledig Pakket Thuis
 • Heerlijke, verse maaltijden, bereid door de zorgmedewerkers samen met de bewoners
 • Gastvrije omgeving voor uw familie en vrienden: zij zijn uiteraard welkom om samen met u koffie of een borrel te drinken en tegen een kleine vergoeding mee te eten
 • Huishoudelijke ondersteuning van uw appartement door onze eigen woonservicemedewerkers
 • Was- en strijkservice: wij zorgen in huis voor uw wasgoed
 • Alle huisvesting gerelateerde kosten zoals belastingen, verzekeringen en gas/water/elektriciteit, televisie en internet inbegrepen

Contactgegevens

HilverZorg Villa Hendrik
Prins Hendriklaan 27
3701 CL Zeist

Teamleider Nikita Heijnen
06 17 48 18 59
n.heijnen@hilverzorg.nl

Rondleiding en informatie over Villa Hendrik aanvragen

We geven u graag informatie en een rondleiding. Onze teamleider Nikita Heijnen staat voor u klaar. Zij is bereikbaar op 06 17 48 18 59 of via n.heijnen@hilverzorg.nl.

Algemene vragen? Neem contact met ons op.

Bel met onze klantadviseurs via 035 760 80 09. Of mail uw vraag naar klantcentrum@hilverzorg.nl. Onze klantadviseurs geven u graag informatie en advies.