Welkom bij de woonzorgvilla's van HilverZorg - Hilverzorg

Overslaan en naar inhoud gaan
MENU
FILE0968

Zelfstandig wonen met zorg

HilverZorg is een zorgorganisatie zonder winstoogmerk. Hierdoor liggen de huurprijzen van onze zorgappartementen in de zorgvilla’s aanmerkelijk lager dan gemiddeld. U kunt hier zelfstandig wonen met de zekerheid van betaalbare zorg.

In de woonvilla’s van HilverZorg voelt u zich meteen thuis. U huurt er een eigen appartement en bepaalt zelf uw dagritme. Uw familie en vrienden zijn er natuurlijk welkom. U woont in een groene omgeving en heeft de gemakken van winkels op loopafstand.

In de villa vindt u alle comfort: van de sfeervolle huiskamer tot de fijne tuin en een vast team met vertrouwde gezichten dat u ondersteunt. Wij omringen u de klok rond met grote gastvrijheid en liefdevolle aandacht, zodat u zorgeloos kunt wonen.

Onze zorg groeit met u mee. Als er in de loop van de tijd meer ondersteuning nodig is, passen wij onze zorg daarop aan. Momenteel zijn er enkele zorgappartementen met 24-uurs ondersteuning beschikbaar voor mensen met een WLZ-zorgindicatie.

Ervaar de sfeer tijdens onze Rondleidingdagen op 14 juni en 21 juni.

De HilverZorg Woonzorgvilla's

HilverZorg Villa Wilhelmina

Villa Wilhelmina

Zeist

In een rustige woonwijk nabij het Wilhelminapark en het centrum van Zeist staat Villa Wilhelmina, speciaal voor mensen met een vorm van dementie. Deze woonvilla herbergt 11 prettige appartementen, heeft een sfeervolle huiskamer en een fijne tuin rondom. U kunt er rekenen op veel faciliteiten, activiteiten en service, waaronder een team dat dagelijks zorgt voor een verse en gezonde maaltijd.

HilverZorg Villa Hendrik

Villa Hendrik

Zeist

In een rustige woonwijk nabij het centrum van Zeist staat Villa Hendrik. Deze woonvilla herbergt 10 prettige appartementen, heeft een sfeervolle huiskamer en een fijne tuin. Wonen in HilverZorg Villa Hendrik in Zeist biedt u een unieke ervaring. Deze charmante villa is speciaal ontworpen voor mensen die actief willen blijven en veel waarde hechten aan sociaal contact.

Villa Emma

Driebergen

In een rustige, bosrijke woonwijk nabij het centrum van Driebergen staat Villa Emma. Deze charmante woonvilla herbergt 21 prettige appartementen, heeft een sfeervolle huiskamer en een fijne tuin rondom. U kunt er rekenen op veel faciliteiten, activiteiten en service, waaronder een chef-kok die dagelijks zorgt voor een verse en gezonde maaltijd.

We geven u graag een rondleiding!

Onze teamleider Nikita Heijnen staat voor u klaar. Zij is bereikbaar op 06 17 48 18 59 of via n.heijnen@hilverzorg.nl